Miért fontos, hogy elégedett légy önmagaddal?

A férfiak szeretik, ha egy nő elégedett önmagával, aki nem jár a fellegekben, aki őszinte és nem hisztis. Tehát: Légy elégedett önmagaddal! Ez egy olyan kijelentés, ami lehet elérhetetlenül hangzik számodra, de kifejtem neked, mire is gondoltunk:

Először pár trükkel kezdd, amivel az elégedettség látszatát kelted.
A lényeg az, ha sokat gyakorolsz, a végén tényleg elégedett leszel magaddal (legalábbis sokkal elégedettebb mint most) - és ez meglátszik majd a kisugárzásodon és személyiségeden!

Legyél magabiztos! Az a nő, aki magabiztos, abból árad a vonzerő!

A túlzott magabiztosság viszont hosszútávon csapda is lehet.
A túlzott magabiztosság önteltségbe csaphat át, ami már elijesztheti a férfit, mert majd úgy fogja érezni, hogy nem nála van az irányítás.

Azt kell, hogy érezze, hogy érdekes vagy és ne érezzen kétségbeesést.
A férfiak szeretnek kezdeményezők lenni, a Te feladatod, hogy érdekes légy a számukra, és hagyd, hogy élvezzék milyen nagyszerű nőt szereztek maguknak.

Vigyázz a szerepjátékokkal!
Sok nő más akar lenni, mint aki valójában. Ne akarj más lenni, inkább fejlődj. Egész életed alatt tanulj, alkalmazkodj, erősítsd jellemed.

Legyél önfenntartó!
Az önfenntartó nők vonzóak, a szegény, tapadós nők viszont megijesztik a férfiakat. Amikor elkezdesz önfenntartóvá válni, a lehetőségek kitárulnak, és a képességeid hihetetlenül megnőnek.

Legyél egy sziget!
Alakítsd ki a saját identitásodat. Légy különleges és más. Légy eredeti.
Ahhoz hogy szigetté válj, építened kell az egyedi személyiségedet, a karakteredet. Legyen saját stílusod. Teremtsd meg magad, mint egy műalkotást, légy olyan nő, aki nem olvad bele a tömegbe.

Mosolyogj!
A férfiak jobban díjazzák a mosolyt, mint a hatalmas melleket (kivételek persze mindig vannak...). Vidám emberek mellett szívesen időzik az ember.
Tehát mosolyogj! Az olyan nő, aki ritkán mosolyog, nem kellemes a társasága, és a férfiak inkább elfordulnak tőle. Egy őszinte mosoly a legzordabb szívet is meg tudja olvasztani.

Legyél tiszta és ápolt!
Te lehetsz a legszebb és legszexisebb nő, de ez nem kivitelezhető szegényes higiéniával. Tehát mosd a hajad, viselj tiszta cuccot, és legyen stílusod.
Légy jó illatú, és magadhoz vonzod a pasikat. A férfiak szeretik a hajad illatát, tehát tégy oda is egy kis parfümöt. A férfiakra jól hat a fahéj és a fűszerek illata. Komolyan, a fűszeresebb illatok megőrjíthetik a férfiakat.
De soha ne vidd túlzásba az illatosítást. A férfiak nem szeretik, ha már levegőt sem kapnak a nő mellett. Mindig kellemes, de diszkrét illatod legyen.

Flörtölj!
Semmi sem tesz vonzóbbá, mint amikor valakivel flörtölsz. Azzal hogy flörtölsz egy férfival, az önbizalmát növeled, és azt fogja érezni, hogy jó a társaságodban lenni. A szerelem kezdeti időszakában azért szeretünk bele valakibe, ahogy velünk bánik és nem az ember miatt. Csak utána kezdjük magát az embert megszeretni.

Jegyezd meg! Ha egy férfivel érezteted, hogy vonzó és kívánatos, akkor könnyebben beléd szeret.

Női csábítás!
Ha van valami, ami a férfiak számára vonzó, akkor az a nőiesség. Egy férfias férfi a nőies nőket szereti. Minél nőiesebb vagy, ő annál férfiasabb lehet melletted. Érezd a nőiességedet, és figyeld a férfit, ahogy erején felül a tiéd szeretne lenni.

Fejleszd a vonzerőd!
A férfiak nem tudnak ellenállni a női vonzerőnek. A vonzerő akkor is hat a férfiakra, ha nem te vagy a legtökéletesebb nő. Azzal hogy udvarias, illedelmes, körültekintő, jó hallgató vagy - másokat is elbűvölsz. Ha elbűvölő vagy, azzal mások jól érzik magukat melletted, és nem kell azon gondolkodniuk, hogy elvársz tőlük valamit.

A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod!
Egyetértünk abban, ha áttekintjük a népszerű női magazinokat, a sok jellemvonás közül, ami a szexi nőt jellemzi, különösen fontos a "könnyed beszélgetés" képessége. Sok férfi küzd azért, hogy egy "könnyed beszélgetésbe" kerüljön velünk, istennőkel, mert nagy hatással van rájuk az, ha kényelmesen ülhetnek, és lazán beszélgethetnek egy nővel.

Ne add fel magad!
Dolgozz ki egy olyan képességet, hogy jól tudd magad érezi a bőrödben.
Legyen bátorságod ahhoz, hogy az légy aki vagy, nem pedig valaki más.
Ne légy az, akit a barátod mondd, hogy lenned kell. Ne úgy viselkedj, ahogy ő azt megmondja neked. Ne add fel az életstílusod, vagy a barátaidat.
Tölts időt a barátaiddal, ha ehhez van kedved! Ne add fel magad!

Legyél spontán!
A spontaneitás nagyon izgalmas a férfiak számára. Légy kész az ösztönző pillanatokra, akármit is találjon ki a férfi, vagy találj ki te néhány izgalmas ötletet. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudnak meglepetéseket okozni. Ezek a kis buta, szeszélyes dolgok azt sugallják, hogy kíváncsi vagy a körülötted lévő világra, és kész arra, hogy új dolgokkal kísérletezz. Ezek a dolgok a férfi szemében egészen újjá varázsolnak, mintha most találkoztatok volna először...

Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától!
Légy büszke a testedre. Ne takard a tested, amikor ketten vagytok a pároddal.
Hagyd égve a villanyt, és lassan vetkőzz, és a férfi előtt öltözz fel reggel.
Fogadd meg ezt a tanácsot, hidd el, amikor te vagy az egyetlen meztelen nő az ágyában, akkor abban a pillanatban a Te testedet tartja a legszebbnek és a legtökéletesebbnek, amit valaha látott.

Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz!
Gyakran, mint tökéletes nő kezdünk bele egy kapcsolatba és a végére teljesen megváltozunk. Nem azok leszünk, akibe a pasink beleszeretett.
Ezt elkerülheted azzal, hogy tudod a hosszú távú céljaidat egy életre vonatkozólag, és így rá tudsz tapadni erre az útirányra. Légy nagyon őszinte a szándékaidhoz és a hosszú távú ambícióidhoz. Ha már tudod az elején a céljaid, akkor elkerülhetsz jó pár fájdalmas szakítást, hűtlenséget, boldogtalan napokat és álmatlan éjszakákat.

Légy független!
A legtöbb férfi attól menekül, hogy valakinek a szolgája legyen.
Nem azt mondom, hogy nem kell megosztanod az életedet a férfival, hanem azt hogy el kell fogadnod magad, hogy egy önálló személy vagy, és ha a férfi látja az ambícióidat, akkor érdekesnek fog tartani!

Az első benyomás nagyon fontos!
Ha valakire nem teszel jó benyomást az első alkalommal, akkor nagyon nehéz lesz a másodikra jó benyomást tenni. Mi a jó benyomás kulcsa? A lelkesedés!
Ha egy férfit először látsz, mutasd azt, hogy szívesen megismerkednél vele.
Mosolyogj rá, fogadd kedves hangon, játszd el, mintha egy rég látott barátod lenne, akit elragadtatva fogadsz.

Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol!
Bánj úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak.

Nyugodt magabiztosság!
Csak önmagad kell adnod és lazán véghezvinni, amit szeretnél. És tudd azt, hogy te megtetted a tőled telhető legtöbbet, függetlenül attól, hogy sikerrel jártál-e. Ez a nyugodt magabiztosság nagyon vonzó jellemvonás.

Ahelyett, hogy stresszelnél, próbáld inkább megfogadni a tanácsainkat, és meglátod, az eredmény nem várat magára!

Sok sikert!