Egy szuper pasizási trükk

 Amikor fel akarok csípni egy pasit, mostanában szinte mindig ezt a módszert alkalmazom. Nem megyek discóba, mert ott úgyis mindig csak a bunkó pasik találnak meg, hanem vásárlás közben pasizom!

Ez azért is nagyon előnyös, mert boltba csak olyan pasik járnak, akik már elég érettek, hiszen maguk vásárolnak, valamint igen valószínű, hogy nincs barátnőjük, hiszen akkor ő vásárolna helyettük...

Szóval ahogy a boltban vásárolgatok, és meglátok egy helyes pasit, feltűnés nélkül odamegyek mellé, és elkezdem azt a pultot nézni én is, amelyiken ő nézelődik, majd rövid idő után ránézek, rámosolygok, és kérdezek valamit az adott kajáról. Pl. ő látja-e valahol ez mennyibe kerül, vagy mikor jár le a szavatossága, vagy ilyesmi. Még jobb ha ő szemez nagyon valamelyik kajával, mert akkor lehet neki segíteni, aminek nagyon szoktak örülni.
Pl. "Szerintem ez nagyon finom, én is mindig ezt a fajta sonkát veszem!"

A lényeg tehát, hogy valami nagyon ártatlan kis szóváltásba keveredjünk a pasival, ezekre mindig válaszolnak, segítenek, és ha szimpatikus vagy neki, úgyis ő fog kezdeményezni. A lényeg, hogy tényleg kedvesen mosolyogj, amikor beszélsz vele.

Aztán egyszerűen állj odébb és vásárolgass tovább. Ha te is szimpatikus voltán neki, meg fog újra találni a boltban, vagy a kasszáknál, és ezúttal ő fog beszélgetést kezdeményezni!

Szerintem nagyon tuti módszer, legalábbis nekem már elég sokszor bevált.

Végülis nem is csak ezt a tippet akartam megosztani veletek, hanem meg akartam köszönni nektek, hogy megismertettetek a Feromon parfümmel!
Azóta ugyanis, hogy Feromon parfümöt használok, ezzel a módszerrel szinte 100%-os sikert érek el mindig!


Régebben csak minden 3-4 ilyen próbálkozásnál jött oda hozzám újra a kinézett pasi ismerkedni, mostanában viszont eddig még MINDEN EGYES ALKALOMMAL visszataláltak hozzám a pasik! Persze nem randiztam mindegyikkel, mert volt akiről pár perc dumálás után kiderült, hogy nem az esetem, de akkor is!

A módszeremhez visszatérve még azt gondoltam elmondom, hogy persze nem egy kis sarki boltban lehet ezt jól használni, hanem valami nagyobb hipermarketben, ahol egyrészt több pasi közül lehet válogatni, másrészt nem olyan nagyon feltűnő a dolog. Én itt a lakótelepen az Inter Spar-ban szoktam ismerkedni.
Hülyén hangzik? :-) Nekem akkor is SOKKAL jobban bevált, mint a discóban való ismerkedés!!!

Sok sikert a pasizáshoz!

Feromon parfüm - A legjobb pasik bombabiztos elcsábításához