Hogyan legyél "Jó csaj?"

Tudjuk, hogy a férfiak nehezen mutatják ki érzéseiket. Se a barátnőjükkel, se pedig a haverokkal nem beszélnek ilyenekről. Azonban létezik egy bók, amit a férfiak akkor mondanak egy nőre, amikor egymás közt beszélgetnek. Ez egy tipikus 'férfi duma' - női szemmel néha megmagyarázhatatlan, de a férfiak körében világos kifejezés.

Arról beszélünk, amikor a férfi egy nőre azt mondja: "Jó csaj" vagy "Jó nő".

Hallottad már, hogy egy férfi ezt mondja? Nagyon leegyszerűsítettnek és kifejezéstelennek hangozhat ez így elsőre, de megvan pontosan, hogy ez mire vonatkozik, és a férfiak mit értenek ez alatt.

Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki "jó csaj"?

Ez azt jelenti, hogy az a nő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon megfelelnek a férfinak. Ami még fontosabb, hogy ennek következményeképp a férfi nagyon szeret a nővel lenni. A nő mellett lenni azt jelenti, hogy jól szórakozik, hasznosan tölti az időt és számára kedves élményekben van része. És ebben az esetben semmi olyanról nincs szó, hogy a férfi kellemetlen dolgokat tulajdonít a nőhöz.

Nézzük mik a "jó nők" és a "jó csajok" tulajdonságai:

- A "jó csajok" minden helyzetet pozitívvá és humorossá tesznek.

- A 'jó csajoknak" nem kell állandóan megtervezni és irányítani a helyzetet, elengedik magukat, és lazán nyilvánítanak véleményt.

- A "jó csajoknak" mindig van mit csinálni, ami elégedetté teszi őket, szóval nem érzik magukat elhagyatva, például ha egy helyre nem lettek meghívva.

- A "jó csajok" nem erőltetik a pasit, hogy olyat tegyen, amit nem akar, hanem kivárják, míg saját maga nem dönt mellette.

- Mikor segítségre van szükségük, a "jó csajok" könnyen találnak módot arra, hogy kérjenek. Tudják, hogy kordában tudják tartani érzéseiket, ha úgy beszélnek problémáikról, és úgy kérnek segítséget, hogy azt mások ne nézzék rossz szemmel.

- A "jó csajok" minden társasági helyzetet könnyedén kezelnek. Soha nem jönnek zavarba az emberektől, bizonyos helyektől, szituációktól.

- A "jó csajok" soha nem kérnek egyszerre mindent egy pasitól. Tudják, hogy holnap is nap van.

- A "jó csajoknak" nincs szükségük egy pasira, hogy érvényesítsék ötleteiket és érzéseiket.

- A "jó csajok" nem félnek teljesen őszintének lenni.

- A "jó csajok" tudják, hogy ahogy magukról beszélnek, és ahogy önmaguk iránt éreznek, úgy fog a pasi is érezni irántuk.

A sikeres és elégedett emberek állandó pozitív érzelmi állapotban vannak, és a szokásaikba is beiktatták a pozitív hozzáállást, és bizton állíthatom, hogy azok a nők, akik ezeket a tulajdonságukat magukénak mondhatják, csak profitálnak belőle a randijaik alkalmával, és nagyon sok kellemetlenségtől meg tudják magukat óvni, amiket sajnos sok nő nem tud elkerülni.

Íme néhány ilyen követendő példa, amit ha betartasz, az érzelmi állapotod mindig pozitív lesz:

- Találd meg a módját, hogy minél többet légy pozitív hangulatban!
- Mindig olyan hangulatban kezdd a beszélgetést, amilyen hangulatban szeretnéd a pasit is látni!
- Légy megértő, hogy téged is megértsenek.
- Légy rugalmas.
- Beszédedben légy határozott, de valójában mindig légy megértő.

Jó pasizást!