A randizás fortélyai

Sok nő fél tőle, hogy túl sokat randizzon, mert azt gondolja, nem "etikus" dolog minden férfival randizni, aki csak egy kicsit is tetszik neki. Azt gondolják, hogy randizni csak azzal a pasival szabad, akitől tényleg biztosan akarnak is aztán valamit.

Abba azonban nem gondolnak bele, miért is jó a randizás!

Pedig a randizás egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben azt tanulhatod meg, hogy megkülönböztesd a jó partit a rossztól. A randizás fontos célt szolgál:
Megtanulod, hogy szúrd ki az igazit, és kit kell elkerülnöd. Megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban.
Fejlesztheted kommunikációs készségedet, és megtanulsz olvasni a másik testbeszédéből, és még folytathatnánk.

Randizz szabadon, amennyit csak szeretnél!
Ennek az előnye az, hogy ha nem akarsz, nem kötődsz túlságosan, nem kell fizikai intimitásra sort kerítened, és nem kell olyannal járnod, aki nem azt akarja, amit Te.

Az őszinteség a legértékesebb és felszabadítóbb tulajdonságunk, amit fejlesztenünk kell, a randizás terén pedig még annál is fontosabb szerepe van.

Rendben van nőnek lenni. Az is rendben van, hogy vannak igényeid, és tudatod ezt a pasiddal. És az is rendben van, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik.
Valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a férfiak szemében.
Elképesztő módon a férfiaknak az ilyen őszinte nőkre van szükségük, akik nyíltan vállalják önmagukat és azt, hogy mit szeretnének a kapcsolatukban.

De mielőtt támadásba indulnál, meg kell tanulnod helyesen kommunikálni.

Ha őszinte és nyílt vagy abban, hogy mit vársz el egy férfitól, egyrészt azt mutatja, hogy nem ragaszkodsz semmilyen végkifejlethez vele, és ezzel nagyon jó hatást érhetsz el. A férfi tudatalatt felismeri, hogy Te vagy az, aki választ.

Ha tehát egy férfi rájön erre, légy biztos, hogy az irántad érzett vonzalma jócskán megerősödik. De vigyázz, mert ezt nem lehet eljátszani. Felkészültnek kell lenned, valóban hinned kell a saját boldogságodban, és abban, hogy be tudod teljesíteni vágyaidat.

A férfiak szeretnek randizni, jól érzik magukat a randikon.
A pasik, akik többet randiznak, jobban értenek a nők nyelvén, mert megtanulják, hogyan legyenek érzelmileg a nővel egy hullámhosszon.
Sok időt töltenek azzal, hogy tanulmányozzák, hogy a nők miként reagálnak bizonyos helyzetekben, mi működik náluk, és mi nem, így jobban megértik a nők rejtett jelzéseit.

Szerinted Te nem tudnád megtenni ugyanezt?

Azok a nők, akik nem mernek mélyen a férfi lelkébe nézni, mert félnek az elutasítástól, nem lehetnek sikeresek. Egy önvédő folyamatként kell ezt elképzelni:

1) Anélkül, hogy tiszta képet kapnának a helyzetről, meg vannak győződve arról, hogy a pasi megfelel nekik, de mindezt csupán azért gondolják így, mert vonzódnak hozzá.

2) Erre alapozva rögtön elvárásokat állítanak fel.

3) Úgy gondolják, a dolgok előrehaladtával egy komoly kapcsolatuk lesz, még ha ez valójában szóba se került még közöttük.

Az viszont tény, hogy a férfiak, a nőkkel ellentétben, nem állnak mindig készen a komoly kapcsolatra, csak ha már tudják, hogyan állítsák fel elvárásaikat.

Szóval: légy válogatós!

Ez a legjobb megoldás arra, hogy megtaláld a számodra tökéletes férfit és kapcsolatot!


Ami a legfontosabb, hogy az első randin légy mindig magabiztos, őszinte, játékos, kerüld el a komoly témákat, mint pl. család és munka, inkább vidám témával próbálkozz.
Egy pasi, ha jól érzi magát veled, és nem érzi erőltetettnek a társalgást, fel fog hívni később is!

Tehát, sok sikert a következő randidhoz, használd okosan a képességeidet!