"
Minden nő elemi vágya, hogy párra találjon?

  A nagy vágyálom, a függetlenség és a szabadság. Az ember kiélheti a rigolyáit. Nincs család, nincs gond a költekezési limittel, amit megkívánsz, rögtön megveheted! De csak akkor lehet élvezni, ha nincsenek egzisztenciális gondok!

  Szinglinek lenni ideig-óráig szórakoztató, és nagyon hamar dögunalmas párkeresésbe torkollik. A "Született feleségek" nem más, mint háziasszonyi köntösbe bugyolált szingli-sztorik özöne, amely azt sugallja, hogy a nászéjszakát követő időszak a legkevésbé sem jó dolog."




"Mindenkinek szüksége van szerelemre.

 Állítólag a szerelem hozza mozgásba a világot. Szeretünk és szeretve vagyunk - ez csak a tökéletes partnerrel lehetséges. Ilyenkor van igazán értelme az életnek. És, ha még a szex is káprázatos! Nem csoda, hogy lelkesen várjuk, hogy találkozzunk azzal a bizonyos  Nagy Ő -vel”.



"Miért jók a szexuális játékszerek?

 Nem tudod, hogyan győzd meg a pasidat arról, hogy szeretkezés közben használjatok játékszereket? Vagy már próbáltad rábeszélni, de ő nem hagyta magát? Akkor ez a cikk éppen neki szól. Megmutatjuk, miért nem kell félniük a pasiknak a vibrátoroktól.
 A régi vibrátorok elég ijesztőek voltak: 25 centi hosszú műpéniszek szörnyű, vizenyős anyagból, rajtuk életszerű erekkel... teljesen olyanok voltak, mint az igaziak, csak sokkal nagyobbak, sokkal hosszabbak, sokkal szélesebbek... te jó ég, a nőknek tényleg csak ez kell? A válasz természetesen: nem. De akkor miért ilyeneket gyártottak? Azért, mert azokat a játékszereket férfiak tervezték – olyan férfiak, akiknek sajnos fogalmuk sem volt arról, hogy mi izgatja fel a nőket.
 A 21. században azonban a legtöbb sikeres vibrátorgyártót már erősen befolyásolják a nők igényei – és az első szembeötlő dolog az, hogy a legtöbb vibrátor már nem is pénisz alakú. Ezeket nem behatolásra tervezték, hanem inkább a csikló ingerlésére, ami a vaginán kívül helyezkedik el. Az egyik legkedveltebb vibrátorfajtát egyszerre lehet behatolásra és a csikló ingerlésére használni, de sok nő csak a csiklóját ingerli vele.
 Mi ennek az oka? A nőknek csupán a 20-30%-a képes elérni az orgazmust pusztán behatolás útján (a csikló ingerlése nélkül). Vagyis attól, hogy ki-be mozogsz, még nem fog megfordulni a csajoddal a föld. Ez azt jelenti, hogy a csikló ingerléséhez egyikőtöknek használnia kell az ujját közösülés közben, amit néha nehezebb csinálni, mint mondani. Nagyon hülye érzés tud lenni: a kezed begörcsöl, ráadásul mozgás közben elég nehéz egyenletesen és gyengéden dörzsölni a csiklót, márpedig a nőknek erre van szükségük.
 A megoldás: egy vibrátor. Valamelyikőtök egyszerűen a csiklónál tartja közösülés közben, és a csajodnak máris orgazmusa lesz szeretkezés közben! Ez a nyomás nagy részét leveszi a férfiak válláról: nem számít, ha az erekció mértéke kicsit változik (márpedig ez mindenkivel előfordul néha, különböző okok miatt), mert a nőnek mindenképpen orgazmusa lesz. Azt azért ne felejtsd el, hogy szinte minden nő élvezi a közösülést önmagában is (a csikló ingerlése nélkül), nem pedig csak úgy csinál, mintha élvezné. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a nőknek nagyon nehéz csupán közösülés útján elérniük az orgazmust.
 És van még egy oka annak, hogy miért legyen vibrátora a partnerednek, és te ezt ne érezd fenyegetésnek és ne helyettesítő pénisznek gondold. Azoknak a nőknek, akiknek van otthon vibrátoruk, több orgazmusuk szokott lenni, mint azoknak, akiknek nincs vibrátoruk. Minél több orgazmusa van egy nőnek, a teste annál többet akar még. Ezért azok a nők, akiknek vibrátoruk van, gyakrabban kívánják a szexet.
 A mai vibrátorok nagy része már kifejezetten párok részére készül. Nem azért vannak, hogy az éjjeliszekrény fiókjába süllyesszétek, hanem arra, hogy elővegyétek, amikor szeretkeztek. A nő használhat egy vibrátort arra, hogy ingerelje a férfi gátját (a fenék és a herék közötti részt) vagy a heréit. Sok férfi azt is imádja, amikor a nő orális szex közben vibrátort tart a szájához.
 Szóval elég világos a helyzet: nincs semmi, ami miatt aggódnod kellene, sőt a játékszerek használatával mindenki csak nyerhet!"